• Fresh
Verjaardagscadeau nendoroid black rock shooter #128 dead master figuur 10 cm

Verjaardagscadeau nendoroid black rock shooter 128 dead master figuur 10 cm

€ 14.00
€ 14.68
Hoeveelheid van het product
Bestaand

Staat : gloednieuwein de originele verpakking Materiaal : pvcsiz E : Ca. 12cm  Verzending : Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u kiezen voor een het verschepen methode en betalen voor de bestelling inclusief de verzendkosten in rekening gebracht. Dan sturen wij de artikelen binnen 3 dagen nadat uw betaling is voltooid.
We niet arantie levertijd op alle internationale zendingen als gevolg van verschillen in de douane clearing tijden in individuele landen, die kan invloed hebben op hoe snel je product is geïnspecteerd. Houd er rekening mee dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle douane kosten extra, makelaar, taken, en belastingen voor de invoer in uw land. Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering. Wij niet vergoeden verzendkosten geweigerd voor zendingen.
De verzendkosten bevat geen invoerrechten, en kopers zijn verantwoordelijk voor douanerechten
Terug :
We doen ons best om te dienen onze klanten het beste dat we kunnen.
Wij betalen u als u terug te keren de items binnen 15 dagen na de ontvangst van de artikelen om welke reden. Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de artikelen worden teruggestuurd in hun originele staat. Als de items zijn beschadigd of verloren wanneer ze worden geretourneerd, de koper is verantwoordelijk voor een dergelijke schade of verlies, en we zullen niet de koper geven een volledige terugbetaling. De koper moet proberen om een schadeclaim indienen bij de logistieke bedrijf om te herstellen van de kosten van schade of verlies.
De koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten om terug te keren de items.
Garantie en onderhoud :
Bieden wij de 1- maanden gratis vervanging. Kopers kunnen vragen voor een vervanging binnen 15 dagen na de ontvangst van het product. De koper moet de terugkeer van de product in de oorspronkelijke staat voor ons en moet de verzendkosten voor rekening voor terugkeer.
Bieden wij ook 12- maand gratis onderhoud. De koper moet de terugkeer van de product in de oorspronkelijke staat voor ons en moet de verzendkosten voor rekening voor terugkeer. Als een onderdeel moet worden vervangen, de koper moet ook betalen voor de kosten van de onderdelen te vervangen.
Alvorens terug te keren de items, gelieve te bevestigen de terugkeer adres en de logistieke methode met ons. Na u de items aan de logistiek bedrijf, stuur ons dan het het volgen aantal. Zodra we de items ontvangen, zullen we repareren of vervangen ze zo snel mogelijk.
Feedback :
Uw tevredenheid en positieve feedback is zeer belangrijk voor ons. Te verlaten gelieve positieve feedback en 5 sterren als u tevreden bent met onze producten en diensten.
Als je problemen hebt met onze producten of diensten, neem dan gerust contact met ons op voordat het verlaten van negatieve feedback. We zullen ons best doen om het oplossen van eventuele
Problemen en u voorzien van de beste klantenservice.
Noot : bereid zijn om te wachten op van 1 maand tot 2 maanden zelfs langer, als u kiest voor de post van china luchtpost. Het is traag en altijd vertraging voor welke reden dan ook, goedkope goedkope verzendkosten service. Neem geen kans om het te ontvangen in 15 dagen, die zelden gebeurt als slechts een procent kans!!!
Hongkong, zwitserse, singapore post en epacket. Ze zijn fater veiliger en betrouwbaarder.
Zwitserse post voor europese landen.( levering : 7 dagen tot 15 dagen)
Singapore post voor rusland, de rest brazilië en zuid-amerikaanse landen.
Noot : bereid zijn om te wachten op van 1 maand tot 2 maanden zelfs langer, als u kiest voor de post van china luchtpost. Het is traag en altijd vertraging voor welke reden dan ook, goedkope goedkope verzendkosten service. Neem geen kans om het te ontvangen in 15 dagen, die zelden gebeurt als slechts een procent kans!!!
Hongkong, zwitserse, singapore post en epacket. Ze zijn fater veiliger en betrouwbaarder.

Productgegevens

Age Range:
5-7 Years,8-11 Years,12-15 Years,Volwassenen,> 14 Years old
Afmetingen:
10cm
Poppen:
Model
Geslacht:
Unisex
Materiaal:
PVC
Aritkeltype:
Model
Thema:
Film & TV
Merknaam:
LETBEST

Meer producten in de categorie