• Fresh
Vierkante Diamant Schilderij-2071R diamant borduurwerk natuur foto van steentjes Sets beadwork handwerkpakketten

Vierkante Diamant Schilderij-2071R diamant borduurwerk natuur foto van steentjes Sets beadwork handwerkpakketten

€ 5.00
€ 6.85
Hoeveelheid van het product
Bestaand

. opmerking : Geachte klant, beacuse van Chinese nieuwjaar, stoppen we sturen bestelling van Februari 3rd tot Februari 23rd bestellingen, bestelling wordt uitgesteld schip totdat Februari 24th in successie. Thanks u voor uw begrijpen. vierkante Diamant Schilderij-2071 R diamant borduurwerk natuur foto van steentjes Sets beadwork handwerkpakkettenbeeldformaat : 30*20 cm 60*60 cm
kan aangepast volgens uw vereisen
materiaal : Katoen en hars diamant
Items inbegrepen
1. Genoeg de hars diamanten.
2. A4 Model HD tekeningen (inclusief tekeningen, kleur tafel)
3. Gebruikt clip gom boor pincet, plastic lade.  diamant schilderen kruissteek is een nieuwe DIY handgemaakte borduurwerk project met meer creativiteit dan kruissteek. nieuw ontwikkelde hars 2.5mm vierkante diamant is kleur-rijk, met 16 facetten 5 D effect, en uitstekende glans. het kan proces bloemen patronen en scenic, dier en andere afbeelding patronen om custom diamond mozaïek. diamant Schilderij is stijlvol, noble en elegant. de afgewerkte diamant schilderijen zijn suitabale voor woonkamer, slaapkamer, studie. diamant borduurwerk coffeeus diamant mosaicdiamond pauw paintingalmaznaya borduurwerk, diamant borduurwerk wolfbead borduurwerk kitsmodular foto. muur stickermodular picturediamond mozaïek iconbead borduurwerk set, diamant mozaïek catsmanualidadesthe schilderijen op de muur.  kleur mismatch Verschillen in kleur kan worden veroorzaakt door een aantal andere redenen, zoals kleur reflectie in de monitor, verlichting, achtergrond, enz., maar als je denkt dat het item wordt ontvangen in de verkeerde kleur neem dan contact met ons op.
prijs
De winst van de items in mijn winkel is zeer klein al, voor kleine bestellingen, gelieve niet te onderhandelen over de prijs als uw bestelling is groot, neem dan contact met mij op voor prijs en voorwaarden.
verzendkosten
1, verzenden wij al onze artikelen wereldwijd binnen 7 dagen door de post van china luchtpost/hk post de luchtpost/e- pcacket. Het vergt gewoonlijk 15-25 dagen aan te komen.
2, soms kan het tot 4-12 weken te wijten aan strenge inspectie op maat.
3. onze prijs is exclusief belastingen, btw, of andere verborgen kosten, als u ons nodig heeft om te verklaren het pakket als gift of monster met een lage waarde om ervoor te zorgen dat u betalen minimale belasting, kunt u ons vertellen, of we zullen de werkelijke waarde.
4, moet u ervoor zorgen uw verschepend adres correct is wanneer u de bestelling te maken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de levering falen als gevolg van de verkeerde adres u bij ons bestellen whe.
  termijn van de dienstverlening1.100 % kopers tevredenheid gegarandeerd2. beschadigde of ontbrekende item. Neem dan contact met ons op voor vervanging of een 7 dagengelieve niet te openen zonder terugbetaling geschil communicatie3. gebruikt item of man- gemaakte schade niet wordt geaccepteerd.4. houd het item in de originele staat en foto's voor een terugbetaling als bewijs5. als je nodig hebt een teruggave of terugbetaling, neem dan contact met ons op om te bespreken de beste oplossing voor uw probleem voordat Verzending van de geretourneerde artikel.6. verzendkosten voor de terugkeer van een item( of voor terugbetaling of exchage) zijn de verantwoordelijkheid van de koper.7. vervanging zal worden verzonden na ontvangst van het teruggestuurde object. 

Productgegevens

grootte:
25X25 cm, 30X30 cm, 40X40 cm, 50X50 cm, 60X60 cm
Gebruik:
Paintings
Stijl:
Europa
Materiaal:
Acryl
Patronen:
Portreit
Diamantvorm:
Vierkant
Vorm:
Single
plakken gebied:
Vol
Frame:
Nee
aantal kleuren:
30-45
canvas verpakkingsmethode:
opgerold
Merknaam:
Nabi
buitenste verpakking:
convenient pack
product name:
Diamond painting

Meer producten in de categorie