• Fresh
2017 speciale aanbieding Smart cleaning robot vacuüm door spuitgieten met goede kwaliteit worden aangepast produceren in Shenzhen

2017 speciale aanbieding Smart cleaning robot vacuüm door spuitgieten met goede kwaliteit worden aangepast produceren in Shenzhen

€ 83.10
Hoeveelheid van het product
Bestaand

aandacht : dan niet betalen voordat we citeren. de foto en prijzen getoond zijn gewoon voor tentoonstelling en weergave van onze productie. dus neem gerust sturen ons 3 D tekening met STL/IGS/STP bestand en uw product beschrijving. (als je gewoon een monster, het geen probleem voor ons om fabricage als per deze sample) We hebben de magie om het in echte producten, en dan wij u een offerte. als u een onderzoek, gelieve ons door mail.
onze fabriek overzicht :   CNC Verspanen proces voor metalen onderdelen : Auto-CNC draaibank onderdelen :   spuitgieten mold :   spuitgieten molding onderdelen :   stempelen mold : stempelen gieten onderdelen :   CNC verspanen proces voor plastic onderdelen :     stereolithografie (SLA/SLS Printing proces) :      Plastic injectie schimmel :     spuitgieten onderdelen :     PCB Fabricage service :     Secoundary bediening :   eindmontage service : kwaliteit :     wat is 3 D printing proces? Slimilar om polyjet matrix afdrukken, stereolithografie is een additief productieproces dat behulp de combinatie van hars en een UV laser bouwen prototypes een layer tegelijk. de CAD model biedt de data voor de laser om trace elke doorsnede op het oppervlak van de vloeibare hars. de UV laser verwarmt vervolgens de hars een stollende staat, fusing het met de laag onder. na een laag is afgerond, de bouwen lade platform afdaalt dus een nieuwe laagvan hars worden toegepast. na de bouwen is afgerond, de deel is vervolgens ondergedompeld in een chemische bad verwijderen overtollige hars. de laatste stap in de stereolithografie proces is voor de deel worden genezen in een UV oven.   onze SLA Printing Machines :       onze SLS printing Machines :       wat is CNC verspanen proces?Cnc is een proces gebruikt in de productie sector dat omvat het gebruik van computers om controle machine tools. gereedschap worden gecontroleerd in deze wijze omvatten draaibanken, mills, routers en slijpmachines. de CNC in Cnc-bewerkingscentrum stands voor Computer Numerieke.
op het oppervlak, het kan kijken als een normale PC controleert de machines, maar de computer 's unieke software en control console zijn wat echt sets de systeem apart voor gebruik in CNC verspanen.
onder Cnc, machine tools functie through numerieke controle. een computer programma is aangepast voor een object en de machines zijn geprogrammeerd met cnc-bewerkingscentrum taal (genaamd G-code) dat wezen controleert alle functies zoals feed tarief, coördinatie, locatie en snelheden. met cnc-bewerkingscentrum, de computer kan exacte positionering en velocity. cnc is gebruikt in productie zowel metalen en plastic onderdelen.
eerste een CAD tekening is gecreëerd (ofwel 2 D of 3 D), en dan een code is gemaakt dat de CNC machine zal begrijpen. de programma is geladen en eindelijk een operator loopt een test van de programma zorgen er geen problemen zijn. deze proef run is aangeduid als " snijden air " en het een belangrijk stap omdat elke fout met snelheid en tool positie kon resultaat in een geschraapt deel of een beschadigd machine.
er vele voordelen behulp Cnc-bewerkingscentrum. de proces is nauwkeuriger dan handmatige bewerking, en kan worden herhaald in precies dezelfde wijze over en weer. vanwege de precisie mogelijk met Cnc, dit proces kan produceren complexe vormen zou dat bijna onmogelijk met handmatige bewerking. Cnc is gebruikt in de productie van vele complexe driedimensionale vormen. het is vanwege deze kwaliteiten dat Cnc is gebruikt in banen die nodig een hoge niveau van precisie of zeer repetitieve taken.
  onze CNC machine center workshop :   onze auto-CNC draaibank werk winkel :     Plastic tooling/schimmel productie workshop : onze spuitgieten workshop :   onze metalen stempelen workshop :     PCB Assemblage Proces Overzicht : de verschillende stadia in de PCB assemblage proces inclusief toevoegen soldeerpasta de board, pick en plaats componenten, solderen, inspectie en test.

Productgegevens

Fase:
1
is_aangepast:
Ja
Poolnummer:
3
Modelnummer:
clening robot
Elektriciteit:
AC
Nominale spanning hoofdcircuit:
1.5A
Nominaal voltage hoofdcircuit:
12V
Place of origin:
ShenZhen China(Mainland)
Plastic molding Type:
Injection
Material:
PP,ABS,Nylon,PC,PE
Color:
Customized
Tolerance:
Customized
Packaging:
Carton box
Function:
assembly part
is_customized:
Yes
Model Number:
ST-part-6
Surface Appearance :
polishing;printing;electroplating;laser;Silk-Screen

Meer producten in de categorie